top of page

Nuestra Cursa

IMG-20201210-WA0006%7E2_compress80.jpg

6a Cursa de Garraf 2020 

Cursa Virtual

del 20 de diciembre 2020 al 31 de enero 2021

Diploma Marató.JPG

La 6a Cursa de Garraf (aquest any, virtual) ha estat tot un èxit; un cop més hem demostrat que som un poble compromès i solidari. Hem aconseguit recaptar per a "La Marató de TV per La Covid-19" 891,88 € que ja hem ingressat al compte de La Marató.

 

Els lots de regal sobrants de la cursa han sigut donats al Banc d'Aliments de la Creu Roja

 

Volem donar-vos les gràcies de tot cor, a totes i tots, per la vostra col·laboració, participació i entusiasme i també volem agrair el suport que ens han donat en aquesta iniciativa el Club Esportiu Garraf, el Club Nàutic Garraf, Unilever, Farmacia La Pava, Ajuntament Sitges, i AVV GARRAF, i també volem fer un esment especial als col·laboradors que han fet també que això fos possible: Wilson del Wilson Market, Celeste i Eneas del  Bar del Tennis i Carolina Falcone pel disseny dels cartells i samarretes. 

 

GRÀCIES A TOTS, perquè sense el vostre ajut no hagués estat possible portar a terme aquesta bonica acció en aquests temps tan delicats.    AAVV

Haz clic aquí para acceder al Ranking

Hax clic aquí para acceder a tus fotos

A raíz de las restricciones de mobilidad hemos alargado el periodo de participación en la Cursa hasta finales de enero. Así que todavía estáis a tiempo!! Podéis aprovechar estos días para salir a correr o caminar estéis donde estéis!  

Inscriu-te! 

Aconsegueix la teva samarreta al Tenis o al Wilson. Posa-te-la i corre, camina o passeja el dia que vulguis durant les dates assenyalades i comparteix la teva foto a l'Instagram amb el hashtag #cursagarraf2020 o a través del nostre Xat de Whatsapp.

Screenshot_20201206_104608_com.sec.andro

Pels més competitius hem creat un espai a garrafades.com amb el nostre ranking. Pots correr 5 km durant les dates assenyalades i enviar-nos un "pantallazo" de la teva App d'entrenament a través del xat de la Cursa. És important que surti la data, la ruta amb els quilómetres i el teu ritme promig, que serà decisiu pel Ranking.

Pots aconseguir la teva samarreta + mascareta + pack regal per un preu de 9 € al Tenis i al Wilson a partir del 20 de desembre. També pots reservar la teva samarreta + mascareta amb antel•lació al nostre xat i fent una transferència al compte de l'AAVV ES16 2100 3973 9802 0016 6342 indicant a l'assumpte el teu nom, talla de la samarreta (N (Niño), S, M, L, XL, XXL) i lloc de recollida: Tenis (T) o Wilson (W).

¡Inscríbete!

Consigue tu camiseta al Tenis o al Wilson. Pon-te-la y corre, camina o pasea el día que quieras durante las fechas señaladas y comparte tu foto al Instagram con el hashtag # cursagarraf2020 o a través de nuestro Chat de Whatsapp.

Screenshot_20201206_104608_com.sec.andro

Para los más competitivos hemos creado un espacio en garrafades.com con nuestro ranking. Puedes correr 5 km durante las fechas señaladas y enviarnos un pantallazo de tu App de entrenamiento a través del chat de la Carrera. Es importante que salga la fecha, la ruta con los quilómetros y tu ritmo promedio, que será decisivo para el Ranking.

Puedes conseguir tu camiseta + mascarilla + pack regalo por un precio de 9 € al Tenis y al Wilson a partir del 20 de diciembre. También puedes reservar tu camiseta + mascarilla con antelación • instalación en nuestro chat y haciendo una transferencia a la cuenta de la AAVV ES16 2100 3973 9802 0016 6342 indicando en el asunto tu nombre, talla de la camiseta (S, M, L , XL) y lugar de recogida: Tenis (T) o Wilson (W).

bottom of page